19 Nisan, 2024, Cuma

Chris Rock ne dedi? G.I. Jane şakası nedir? Chris Rock kimdir, kaç yaşında?

Haber Giriş: 13 Nisan, 2022, Çarşamba 10:54
Takip Et
Chris Rock ne dedi? G.I. Jane şakası nedir? Chris Rock kimdir, kaç yaşında?

Will Smith’in Chris Rock’a tokat atmasının nedeni Chris Rock'ın, Will Smith'ın karısı Jada Pinkett Smith'in saçkıran (alopesi) nedeniyle kısacık kestirdiği saçlarıyla ilgili yaptığı şaka oldu.

CHRİS ROCK NE DEDİ?

Jada Pinkett Smith geçen yılın aralık ayında saçını neden kısa kestirdiğini sosyal medya hesabından anlatmıştı. Genellikle eşiyle özel hayatları hakkında açıklamalar yapan Smith, o paylaşımında sağlık sorununu masaya yatırdı. "Kimse benim beyin ameliyatı geçirdiğimi düşünmesin ya da durmadan soru sormasın diye bu açıklamayı yapıyorum" diyen Pinkett Smith, Alopesi adlı hastalık yüzünden yaşadığı saç kaybını Instagram hesabından paylaştığı bir videoda anlattı.

Chris Rock şakasında "Dua ediyorum Will Smith kazansın diye" dedi gülerek. Sonra da Smith'in yanında oturan karısına "Jada seni çok seviyorum. G.I Jane 2 sabırsızlıkla bekliyorum" diye seslendi. Bu sözlerin ardından Jada Pinkett Smith'in yüzündeki hoşnutsuzluk dikkat çekti.

G.I. JANE NEDİR?

1998’de sinemalarda olan G.I Jane yani Jane’in Zaferi filminde bir kadın askerin ordu içindeki mücadelesi anlatılıyor. Filmde Demi Moore kısa saçları ile yer almıştı. Chris Rock da Jada'nın kısa saçları nedeniyle bu filmin ikincisinde oynayabileceğini ima ederek şaka yaptı.

CHRİS ROCK KİMDİR?

Amerikalı komedyen, oyuncu, yönetmen, televizyon ve film yapımcısı, senarist Rock, 1965’te dünyaya geldi. 90’lardan bu yana birçok farklı projede yer alan Rock, Eddie Murphy tarafından keşfedildi.

Akademi 77'nci kez düzenlenecek olan Akademi Ödüllerinin sunucusunun Chris Rock olacağını açıkladı. Fakat bir süre Chris, US Magazine'ye verdiği bir açıklamada Oscarları saçma bulduğunu ve siyahlarında dışlandığını söyledi. "Yapmayın bu bir çeşit moda şovu ve siyahlar bunu izlemiyor ki, siyahların bu kadar az aday gösterildiği bir şovu neden izlesinler ki" diyen Chris Rock'ın bu açıklamaları o zamanlar gündemi kızıştırdı. Ve mecburen Gil Gates bu konu hakkında basın açıklaması yaptı ve Akademinin Chris Rock'ın töreni sunacağı için heyecanlı olduğu ve Chris'in komik bir sunum yapacağını açıklasa da törene 10 gün kala Akademinin bazı üyelerinin değişim talep ettiği spekülasyonları başladı. 2004'te Oscar törenini de sunan Chris Rock popülaritesini burada yaptığı müthiş esprileriyle artırarak yaptı. Ayrıca ilk defa bu törende Chris'in arkadaşlarından olan ünlü oyuncu ve komedyen Adam Sandler'de ödül verdi. Fakat Rock'ın Jude Law için söylediği bir replik Sean Penn'i sinirlendirmişti.

HABERE YORUM YAZIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.