29 Mart, 2024, Cuma

İstanbul Üniversitesi AUZEF vize sınavları ne zaman? Saat kaçta? AUZEF sınav tarihleri

Haber Giriş: 15 Nisan, 2022, Cuma 22:24
Takip Et
İstanbul Üniversitesi AUZEF vize sınavları ne zaman? Saat kaçta? AUZEF sınav tarihleri

AUZEF Sınavlar için artık geri sayım başladı. Sınav bina ve salonlarına girilirken Öğrenci Kimlik Kartına gerek olmazken, sınav salonuna girebilmeleri için yanlarında Sınav Giriş Belgesi ve TC Kimlik Kartı bulundurmaları yeterli olmaktadır. Peki, İstanbul Üniversitesi AUZEF vize sınavları ne zaman? Saat kaçta? İşte AUZEF sınav tarihleri

AUZEF SINAVLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2021 - 2022 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara sınavı 16-17 Nisan 2022 tarihinde 4 oturum şeklinde gerçekleştirilmektedir. 1 ve 3. oturum saat 09.30’da, 2. oturum saat 14.00’te 4. oturum saat 15.00’te başlamaktadır.

AUZEF SINAV SÜRESİ

Sınavlarda aksi belirtilmediği sürece her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir.

AUZEF SINAVI HAKKINDA BİLGİ

Sınav salonlarına cep telefonu ile girilmesi kesinlikle yasaktır.

Açıköğretim programları sınavlarında dört yanlış cevap bir doğruyu götürürken, uzaktan öğretim programlarında başarı notu hesaplama farklılığı nedeniyle bu kural uygulanmamaktadır.

Ara sınav sonuçlarının değerlendirmeye etki oranı %40, bitirme/telafi sınavının ise %60’tır.

Sınav soruları, ilgili derse ait dersin kitabı, videosu ve sunumları dikkate alınarak hazırlanmaktadır.

Öğrencilerimiz ara sınavda her ders için sistemlerinde bulunan ünitelerin yarısından sorumludur. Örn; 14 ünite var ise 7, 12 ünite var ise 6, 10 ünite var ise 5 üniteden sorumludur.

HABERE YORUM YAZIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.