28 Mart, 2024, Perşembe

Yüksek teknoloji fitness aynaları ile egzersiz

Haber Giriş: 27 Nisan, 2022, Çarşamba 20:23
Takip Et
Yüksek teknoloji fitness aynaları ile egzersiz

Yüksek teknoloji fitness aynaları ile egzersiz! Bir bilgisayar içeren, internete bağlanan ve aynı zamanda bir video ekranı olarak çalışan 6ft (180cm) kadar uzun, dikey, yüksek teknoloji ürünü aynalar evde egzersiz yaparken yansımanızla birlikte aynada/ekranda görünen çevrimiçi bir eğitmenle bağlantı kurmanızı sağlar.

Aynaların, kameralar ve hoparlörlerle donatılmış olan daha gelişmiş modelleri de bulunuyor. Böylece eğitmen hareketlerinizi gözlemleyebiliyor ve ince ayarlar ve değişiklikler önerebiliyor.

Kullanıcılar, ağırlıklar, Pilates, kardiyo ve yoga dahil olmak üzere bir dizi egzersiz ile canlı bire bir dersler veya grup dersleri yapma seçeneklerine sahip bulunurlar. Daha basit aynalarda video ve ses sadece tek yönlüdür, eğiticiyi görebilir ve duyabilirsiniz. Dersler genellikle canlı değildir, bunun yerine akışlı antrenman videoları kitaplığına erişilebiliyor.

İster daha yüksek özellikli bir model ister daha temel bir teklif için gidin, ayna için genellikle en az 1.000 £ (1.300 $) olarak fiyatlandırılmaktadır ve ardından aylık abonelik ödemesi yapılır.

Dokunmatik ekran aynaları ayrıca tipik olarak, hareketleriniz hakkında geri bildirimde bulunabilen ve iyileştirmeler önerebilen bir yapay zekaya (AI) bağlı çok sayıda sensörle donatılmıştır.

İngiltere’de satışa çıkan ilk ayna Vaha idi. Aynı adı taşıyan Alman firması tarafından yapılan ayna geçen yıl piyasaya çıktı. Rakip markalar arasında Tonal, Mirror, NordicTrack, Portl ve ProForm yer alıyor.

Vaha markalı egzersiz aynası “vücut, zihin ve beslenme sağlığı için tamamen kişiselleştirilmiş, sürükleyici seanslar sunmak” gibi özelliklere sahip.

Ancak kendinizi egzersiz yaparken izleyebilmenin bir artısı olur mu? Etkileyici bir teknolojik ürün olmasının yanında egzersiz aynaları evde eğlenceli bir şekilde forma girmeniz için size destek sağlar.



Kaynak: https://www.muhalif.com.tr/haber/yuksek-teknoloji-fitness-aynalari-ile-egzersiz-48377
HABERE YORUM YAZIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.