08 Eylül, 2024, Pazar

Topaloğlu Vakfı Bakanı ziyaret etti

Topaloğlu Vakfı Başkanı Av. Merve ÖZTOPALOĞLU KÜÇÜKEL, Başkan yardımcısı Sabit DANIŞ, Genel sekreter Mustafa TOPALOĞLU, yönetim kurulu üyesi Cemil TOPAL ve Ergün TOPALOĞLU ile birlikte Atatürk Kültür Merkezi (AKM) de Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri ERSOY'u İstanbul'da kı ofisinde ziyaret ederek vakfın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

Haber Giriş: 05 Temmuz, 2024, Cuma 17:27
Güncelleme: 05 Temmuz, 2024, Cuma 17:54
Takip Et
Topaloğlu Vakfı Bakanı ziyaret etti

2000 yılında aile büyükleri tarafından Rize'de kurulan vakfın Onursal Başkanı önceki  dönem TBMM Başkanı  Köksal TOPTAN 'dır. Vakıf Türkiye'nin her bölgesinden TOPAL TOPALOĞLU, ÖZTOPALOĞLU, TOPTAN,DANIŞ,AKSOY, CANER,ERDOĞMUŞ ailelerinden oluşan yapılan araştırmalara göre  köklerininTOPALOĞLU olduğu bilinen ailelerden bir araya gelerek kurulmuştur. Türkiye'nin en kalabalık ailesi olarak bilinen TOPALOĞLU AİLESİ  Vakfı 81 ilde temsilcilikleri bulunmaktadır.

Başkan Av. Merve Öztopaloğlu Bakan Ersoy'a Vakfın yürüttüğü kültür-sanat programlarını , ödül törenlerini  sosyal yardımlaşma ve burs başta olmak üzere çalışmaları  hakkında bilgiler verdi.

HABERE YORUM YAZIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.